LOES organiseert: Film Mind my Mind

17 oktober 2020 - 17 oktober 2020

Mind My Mind is een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding van een leven met autisme. In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams op een originele manier een inkijk in deze, ook voor niet-autisten regelmatig herkenbare, wereld.

Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen. Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloog, die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans…
Mind My Mind is een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding van een leven met autisme. In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams op een originele manier een inkijk in deze, ook voor niet-autisten regelmatig herkenbare, wereld. De film maakt een ware zegetocht langs de filmfestivals en is favoriet bij publiek en pers. Mind My Mind won inmiddels meerdere prijzen en is opgenomen op de shortlist voor de Oscars in de categorie Korte Animatiefilm.

Bekijk de trailer…

Wanneer:
Zaterdagmiddag 17 oktober.
Speeltijden zijn 15.00 – 15.30 uur en 16.00 – 16.30 uur.

Waar:
In Het Punt te Vroomshoop aan de Burgemeester Koetjestraat 2-4 te Vroomshoop.

Aanmelden:
Aanmelden via Arianne Bronsvoort van het Loes loket: abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl

De film is mogelijk gemaakt door een samenwerking van ZorgSaam Twenterand / Loesloket ; Evenmens en MEE Ijsseloevers en is georganiseerd in het kader van de NVA  Autismeweek .

Wanneer

17 oktober 2020

15:00

17 oktober 2020

16:00