Koningsnacht Vroomshoop 2018

26 april 2018 (20:30) € 10,00

Voor het eerst dit jaar organiseert Feestweek Vroomshoop een compleet nieuw evenement in Het Punt: Koningsnacht Vroomshoop 2018! De feestband ‘Bandje Speciaal’ zal deze avond een knallend optreden verzorgen! De dresscode is uiteraard: Oranje!

De organisatie heeft de Gelderse feestband Bandje Speciaal gestrikt. De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Ze spelen medleys met alle hits van vroeger en nu. “Het moet één groot oranjefeest worden! Daarom geldt er ook een toepasselijke dresscode, want we zouden het geweldig vinden als iedereen zoveel mogelijk in het oranje gekleed komt. Wij investeren op onze beurt in de aankleding van de feestzaal van Het Punt. Zo komen er meterslange slingers van oranjeballonnen in het theater te hangen”, aldus de organisatie van Feestweek Vroomshoop.

 

De online kaartverkoop is inmiddels gestart via www.feestweekvroomshoop.nl! Dus bestel je kaartjes voor dit geweldige evenement met een oranje tintje snel!

*Kaarten zijn excl. € 1,- service- en transactiekosten.