Harald Veenstra – ‘Zwaaien naar tante Hannie’

15 februari 2018 (14:30) € 7,50

De reacties op de voorstellingen van Harald Veenstra zijn zo positief dat Harald ook in 2018 weer naar Vroomshoop gaat komen. Dit keer met zijn voorstelling ‘Zwaaien naar tante Hannie’.

Wie is Harald Veenstra?
Harald is een entertainer pur sang met roots in Vroomshoop.
Het is een zanger met veelzijdige talenten. Hij maakte vier theatershows met voornamelijk eigen werk en speelde een seizoen lang in de musical “The Phantom of the Opera”
Jaarlijks maakt Harald een nieuwe voorstelling voor senioren waarbij veel vrolijkheid, erkenning en een vleugje nostalgie komt kijken. 

Op donderdag 15 februari 2018 zal Harald Veenstra in Theater Het Punt te zien zijn met zijn voorstelling ‘Zwaaien naar tante Hannie’. In 1951 zag Nederland voor het eerst het wonder van de televisie. Het begon met een paar honderd toestellen, dus je keek bij de buren. Op woensdag- en zaterdagmiddag. Zwart wit en nog maar één net. Omroepster Hannie Lip werd beroemd als tante Hannie, omdat ze altijd zo leuk naar de kinderen thuis zwaaide.
In dit nostalgische liedjesprogramma komen al de televisiehelden weer voorbij en halen we de mooiste herinneringen op.

Aanvang voorstelling om 14.30 uur.
De kosten bedragen € 7,50 per persoon en dit is inclusief een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling.

Kaarten zijn nu alvast te reserveren via reservering@welkombijhetpunt.nl, telefonisch via 0546-705050 of aan de bar in het Grand Café van Het Punt.