Blues Night met Ruben Hoeke Band

29 oktober 2016 (21:00) € 10,00

‘Een grote mix van Soul, vette Rock, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’

Gitarist Ruben Hoeke is een gevestigde naam in de Nederlandse blues, pop en rock wereld. Sinds zijn eerste optreden in 1992 deelde hij het podium met vele nationale -en internationale topmuzikanten en speelde, buiten Nederland, op diverse podia in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao. Je kunt hem plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild.

In 2006 verschijnt van zijn Ruben Hoeke Band het debuutalbum ‘SUGAR’ (‘Tour de France cd’ / ‘Best verkochte R&B cd 2006’). In 2008 wordt Ruben door Nederlandse collega muzikanten verkozen als ‘Nederlands Beste Gitarist’. In datzelfde jaar ontvangt hij een officiële Gemeentelijke oorkonde wegens zijn ‘grote bekwaamheid als gitarist’.

In 2010 verschijnt ‘COEXIST’. Op beide RHB albums geven diverse Nederlandse topmuzikanten acte de présence.

In 2015 wijzigt de samenstelling van de RHB en vormen, naast Ruben, zijn drummende broer Eric Hoeke, zanger Lucas Pruim en bassist Paul Brandsen de basis. In 2016 zal er van deze formatie een nieuwe cd verschijnen.

Een recensent omschreef de RHB als ”een formidabele formatie met een unieke sound” en het optreden ”vonkte als de hel en vlamde als een F-16 met zijn naverbranders op maximaal”. Met zeer lovende recensies op zoek trekt de Ruben Hoeke Band in 2016 en 201 weer ten strijde met een repertoire vol Soul, vette Rock, Pop, zompige Boogie en stampende R&B! Op 29 oktober komt deze geweldige band naar Het Punt.

KLIK HIER om online uw kaarten te reserveren.

Reserveren/aanmelden (het is een sta concert, dus er zijn geen gereserveerde zitplaatsen) kan ook via reservering@welkombijhetpunt.nl of telefoonnummer 0546-705050. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 10,- en aan de kassa € 12,50.