ABBA Tribute

24 september 2016 (20:00) € 12,50

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet. Hoezeer de muziek van ABBA ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt bijna wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA van alle tijden is.

Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot en van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Door toewijding en de nodige authenticiteit te bewaren blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!!

KLIK HIER voor kaarten voor dit bijzondere (zit)concert. In de voorverkoop kosten de kaarten € 12,50 en aan de kassa (mits er nog plaats is) € 15,-

Het is tevens mogelijk om uw kaarten te reserveren via reservering@welkombijhetpunt.nl

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 10 dagen van te voren te worden betaald en afgehaald. Indien u niet in de gelegenheid bent uw kaarten af te komen halen, gelieve dit zo spoedig mogelijk aan ons doorgeven.

Wij zullen u een factuur sturen en nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen de kaarten naar u worden gestuurd.

Voor deze werkwijze berekenen wij € 1,50 per kaart aan administratiekosten. Wilt u dat de kaarten aangetekend naar u verstuurd worden, dan worden deze kosten (€ 8,-) aan u doorberekend.