Organisatoren ‘EK-plein’ Vroomshoop blikken terug op zeer geslaagde eerste editie

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Op 16 juni jl. vond de eerste editie van het EK-plein plaats in het kader van de voetbalwedstrijd Polen – Nederland. Circa 200 Vroomshopers kwamen op het plein van Het Punt Vroomshoop bij elkaar en zagen Nederland met de winst ervandoor gaan. 

Dennis Jongeneel, Marc Olsman, Hans Hammink en Marion Lusseveld namen de gehele organisatie op zich. Het viertal is zeer te spreken over de allereerste editie van het EK-plein. Hoewel het weer wisselvallig was, drukte dat de pret niet. Het bezoekersaantal was boven verwachting en het publiek was blij verrast. Uit voorzorg heeft de organisatie het plein zo ingericht dat iedereen droog stond. De kinderactiviteiten vonden binnen plaats en DJ Cyriel, die de afterparty verzorgde, stond in een overdekte trailer. 

Marion Lusseveld van Het Punt vertelt. “Samen met een kleine groep hebben we dit event in een korte tijd neergezet. Het is fantastisch om te zien hoeveel vrijwilligers, organisaties en bedrijven te hulp hebben geschoten. Zowel gevraagd als ongevraagd. Dat laat zien dat we als ondernemers maar één doel voor ogen hebben: het allerbeste voor ons mooie dorp. Het EK-plein is daar opnieuw het bewijs van. Dat het feest dan zo goed wordt ontvangen door het publiek is voor ons een kers op de taart. Op naar de komende twee EK-wedstrijden van Nederland.” 

Het EK-plein van Het Punt is ook de komende twee EK-wedstrijden van Nederland geopend. Deze wedstrijden vinden op vrijdag 21 juni om 21.00 uur en dinsdag 25 juni om 18.00 uur plaats. Het plein opent anderhalf uur van tevoren en de entree is gratis. Na afloop is er een afterparty.