Het Punt blikt terug op een fantastische wijnproeverij

Geplaatst op

Afgelopen donderdag 2 mei werd in het Grand Café van Het Punt een wijnproeverij georganiseerd. Onder het genot van maar liefst elf verschillende wijnen en lekkere hapjes ging het publiek samen op zoek naar de nieuwe huiswijnen van Het Punt. Middels een formulier kon men de wijnen een cijfer geven. De wijnen werden verzorgd door Vino Panini Vriezenveen. Hoewel iedereen wat anders heeft ingevuld, want smaken verschillen nu eenmaal, lag de uiteindelijke uitslag dicht bij elkaar.

De ‘winnaars’ van deze avond zijn geworden:

  • Wit: Pinot Grigio Della Venezië, Bellamico, Noord Italië
  • Rose: Pinot Grigio Rosata, Fiorito Trentino, Noord Italië
  • Rood: Almedo Cabernet Sauvignon, Bodega Alcardet, Toledo, Spanje

Het was een gezellige avond waarvan we enorm hebben genoten. Deze avond smaakt zeker naar meer…