QUEEN The Music brengt dynamisch staconcert naar Het Punt Vroomshoop

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Op zaterdag 30 maart komt de formatie QUEEN The Music naar de popzaal van Het Punt in Vroomshoop voor een ultiem staconcert. De band brengt alle grote hits van een van de meest populaire popgroepen ten gehore. De theaterzaal van Het Punt zal deze avond fungeren als popzaal. Er is een bar aanwezig, zodat de bezoekers tijdens het concert een drankje kunnen nuttigen.

In de volledig nieuwe show van QUEEN the Music, met vier vocalisten op het front, beleeft het publiek een ultieme avond Queen. De band bestaat uit Sonny Vande Putte, Thomas Meeuwis, Ravenna Moscoso, Nadine Pruim en special guest Linda Kinsbergen als Montserrat Caballé. Tijdens deze avond staat het meesterwerk van Queen ‘A Night at the Opera’ centraal.

Hits als ‘I Want it All’, ‘Under Pressure’, ‘I Want to Break Free’, ‘Somebody to Love’, ‘We Are The Champions’ en ‘Bohemian Rhapsody’ passeren de revue. Het wordt een groots en onvergetelijk concert, dat is wat de organisatie belooft. Het concert begint om 20.00 uur. Er is geen voorprogramma, dus bezoekers wordt geacht op tijd te komen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.welkombijhetpunt.nl.