Grand Café Het Punt in Vroomshoop wordt comedyclub

Geplaatst op

Op zaterdagavond 16 maart opent Het Punt de deuren van haar comedyclub en is het Grand Café eenmalig de plek waar cabaret en borrelen samenkomen. Het podium is deze avond van cabaretier Arjan Kleton. In zijn voorstelling ‘Sluitingstijd’ geeft hij een unieke inkijk in de horecawereld en vertelt hij op een humoristische manier gênante verhalen over zijn tijd als barkeeper. De avond vangt aan om 20.00 uur. Na afloop vindt er een afterparty plaats en kruipt Arjan weer in de huid van een barkeeper om voor het publiek de beste cocktails te maken.

In ‘Sluitingstijd’ onthult Arjan de meest gekke taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar, die nog net na de laatste ronde dat ene laatste biertje willen bestellen. Met zijn typische humor, doorspekt met een rauw randje, zorgt Arjan voor een avond lang lachen. Achter de lach schuilt echter ook een serieuze noot: de toekomst van de horeca en de sociale impact ervan worden op een treffende manier belicht.

Het publiek geniet na afloop van de voorstelling van een unieke afterparty, waar Arjan Kleton zelf cocktails zal maken in de bar van het Grand Café van Het Punt. Een ideale gelegenheid om de avond op een feestelijke manier af te sluiten. Cocktails zijn niet inbegrepen bij de ticketprijs en moeten apart worden afgerekend.

Over Arjan Kleton
Arjan Kleton staat bekend als ‘Nederlands grappigste barman’ en heeft met zijn debuutvoorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ al menig publiek aan het lachen gemaakt. Als lid van de ‘Knock Out Comedy Crew’ en winnaar van de Publieksprijs ‘Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam’, heeft Arjan zijn sporen verdiend in de Nederlandse comedywereld.

Kaarten voor de comedyavond zijn verkrijgbaar via www.welkombijhetpunt.nl en kosten slechts € 15,00 per stuk.