A Tribute to the Soul of the 60’s brengt iconische soullegendes tot leven in het theater van Het Punt

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Op zaterdag 20 januari presenteert Het Punt een intiem theaterconcert, waarin de formatie ‘A Tribute to the Soul of the 60’s’ het publiek meeneemt op een muzikale reis door de tumultueuze jaren ’60.

De voorstelling belicht de prachtige, grappige, ontroerende en soms schrijnende verhalen die aan de basis liggen van de soulmuziek uit die tijd. De show is een eerbetoon aan iconische artiesten zoals Otis Redding, Aretha Franklin, Ray Charles en James Brown. Maar ook de invloedrijke platenlabels die een cruciale rol speelden in de opkomst van soul komen aan bod.

Marjon van Iwaarden en Spencer Croes, vergezeld door hun 6-koppige band, brengen niet alleen de prachtige ballads, maar ook funky nummers en soulklassiekers ten gehore. Het publiek wordt uitgenodigd om te dansen, te luisteren en te genieten van de tijdloze muziek die nog steeds velen inspireert.

‘A Tribute to the Soul of the 60’s’ belooft een avond vol soul, ritme en onvergetelijke herinneringen te worden. Het concert vangt aan om 20.15 uur en vindt plaats in de theaterzaal van Het Punt Vroomshoop. Klik hier om tickets te kopen.