Uitverkochte eerste editie Wildavond in Het Punt

Geplaatst op

Op zondag 19 november 2023 vond de allereerste Wildavond plaats in Het Punt Vroomshoop. Het bleek een enorm succes te zijn, want de reserveringen stroomden binnen. Dat resulteerde in een uitverkochte, eerste editie. De avond bood bezoekers een culinaire reis door een scala aan winterse wildgerechten.

Het menu, samengesteld met zorg en passie, bestond uit gerechten zoals wildpaté, wildbouillon met kerrieschuim, hazenpeper, malse hertenbiefstuk, sappige pulled pork van wild zwijn en als kers op de taart een perencrumble geserveerd met vanille-ijs. De smaakpapillen van de bezoekers werden verder verwend door de exclusieve, perfect bijpassende wijnen verzorgd door Vino Panini uit Vriezenveen.

Een van de bezoekers deelde na afloop zijn ervaring: “Wat een leuke wildavond hebben we gehad. Goed georganiseerd en lekkere gerechten. We hebben heel gezellig gezeten en we mochten na de koffie nog lekker uitzitten. Ga zo door. Onze welverdiende complimenten.”

De reactie weerspiegelt precies de sfeer van de avond. Gasten werden culinair in de watten gelegd. Het succes van deze eerste editie smaakt naar meer liet een van de medewerkers weten.

Het Punt Vroomshoop kijkt uit naar het voortzetten van soortgelijke evenementen en bedankt alle bezoekers voor hun komst. Houd onze website in de gaten voor toekomstige evenementen.