Theatertip: The Cats in the House

Geplaatst op

The Cats in the House speelt op zaterdag 21 oktober in theater Het Punt. Deze voorstelling past helemaal in dé trend in theaterland: er is volop belangstelling voor ‘regionale’ voorstellingen.  

The Cats in the House treedt sinds 2017 op met een theatershow waarin alle hits van de legendarische Cats voorbijkomen. Een Twentse tributeband, bestaande uit zes professionele muzikanten die in het hele land optreden. En de ‘echte’ Cats zijn blij met ze. Zo blijven hun hits te horen.

Belangstelling voor deze voorstelling is er volop in de theaters. Programmeur Harry ten Brinke van Het Punt weet wel waarom: “Deze band heeft twee dingen mee. Noem je the Cats, dan weet je zeker dat er in onze contreien een grote schare liefhebbers is. En ze komen uit de regio. Regionale voorstellingen doen het de laatste jaren altijd goed. Dichtbij, herkenbaar, goed gemaakt.”

Tickets voor The Cats in the House zijn hier te koop.

Nog meer regionaal
Komend seizoen is er behalve voor The Cats in the House ook veel belangstelling voor De Blijde Boodschap van Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers (22 september), Helligen Hendrik (9 december) en Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff (23 mei).

Word volger
Op de hoogte blijven van het nieuws van Het Punt? Word dan volger op Instagram en facebook.