Previewavond theaterseizoen 2023-2024

Geplaatst op

Wat kunt u verwachten van het nieuwe theaterseizoen van theaters Het Punt en Theater Turf? We presenteren ons programma samen op 28 augustus tijdens de previewavond.

De previewavond is een echte traditie en altijd drukbezocht. Tijdens deze interactieve avond krijgt het publiek een voorproefje van wat ze te wachten staat in het nieuwe theaterseizoen van theater Het Punt en Theater Turf.

Gastheren zijn programmeurs Harry ten Brinke (Het Punt) en Jan van de Borght (Theater Turf). Samen nemen ze het programma door, afgewisseld met live optredens van artiesten die komend seizoen in het theater te zien zijn.

Artiesten geheim
Wie de artiesten zijn die komen optreden, is een absoluut geheim. “Het enige wat ik kan zeggen is dat we trots zijn dat we weer een groot aantal artiesten bereid hebben gevonden om zich te presenteren tijdens onze previewavond. We hebben breed geprogrammeerd qua genre. Laat je vooral verrassen,” nodigt Harry ten Brinke uit.

Theaterbrochure uitgereikt
De previewavond is meteen het moment dat de nieuwe theaterbrochure wordt gepresenteerd. Na afloop is er een naborrel in het grand café en publiek heeft de mogelijkheid om kaarten voor de theatervoorstellingen te reserveren.

Previewavond bezoeken
De previewavond van theaters Het Punt en Theater Turf wordt gehouden op maandag 28 augustus in theater Het Punt in Vroomshoop. De aanvang is 19.30 uur. Voor iedereen is er koffie bij aanvang en een drankje na afloop.

Let wel op: hoewel de entree gratis is, dienen tickets wel gereserveerd worden vanwege de verwachte drukte. Gratis kaarten zijn te reserveren via deze link.