Zaterdag 3 juni: Muziek Verbindt Twenterand

Geplaatst op

Theaters Het Punt in Vroomshoop en Theater Turf in Vriezenveen gaan samen het theaterseizoen afsluiten. Dat doen ze met een nieuw evenement op 3 juni: Muziek verbindt Twenterand, een muzikale tocht langs zes bands.Wat we samen beginnen, sluiten we ook samen af, is het idee achter dit nieuwe evenement. De twee theaters beginnen het theaterseizoen al jaren met een gezamenlijke previewavond. Nu komt daar de afsluitende muzikale tocht Muziek verbindt Twenterand bij.

De locaties
De bands – de meeste lokaal of regionaal – spelen op zes verschillende locaties. Er zijn buitenlocaties (de Swaen en het Punt) en binnenlocaties (Peddemorsboerderij, Greftenhoeve, galerij Dekker en de kerk in Geerdijk). Het is mogelijk om op alle locaties te starten met de route. 

De routes
De organisatie heeft drie routes uitgestippeld; geschikt voor fiets en auto. Tussen elke locatie is het ongeveer 20 minuten fietsen en de bands treden telkens een half uur op.

Zelf een route uitstippelen kan ook, maar wie de voorgestelde routes volgt, weet zeker dat hij alle optredens te zien krijgt.

De muzikanten
De bands zijn akoestische band Cartoon uit Boekelo (met Vroomshoopse inbreng), popkoor Sing-it van de muziekschool Joost Visser uit Vroomshoop, classic hits-duo El Jackson uit Groningen, Steirische Harmonika groep Die Gaudi Musiker uit Vriezenveen en omgeving, coverband Cast & Crew (goed bekend in Twenterand) en the Vintage Brothers uit Utrecht.

Tickets bestellen
Muziek verbindt Twenterand wordt gehouden op zaterdag 3 juni. Het programma duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Kaarten kosten 5 euro per persoon, inclusief route, optredens en op elke locatie een consumptie of versnapering. Tickets zijn te koop via https://www.welkombijhetpunt.nl/agenda-2/.

Kinderen tot en met 12 jaar doen gratis mee.