Complete avond uit: Beggar’s Clan & daghap

Geplaatst op

Wie de theatervoorstelling van The Beggars Clan (22 april) in theater Het Punt bezoekt, heeft de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te dineren in het grand café.

Het is een nieuw concept in Het Punt.
“De vuurdoop voor de daghappen was bij de show van Thijs Kemperink in ons theater,” vertelt programmeur Harry ten Brinke. “We konden ons meteen verheugen op een grand café dat was omgetoverd tot restaurant. ‘Dit is nou echt een avond uit’, hoorden we veel. En dat is precies onze bedoeling, iedereen een leuke avond uit bieden.”

Het menu
Om iedereen de kans op zo’n geheel verzorgd avondje uit te bieden, worden de prijzen van de daghappen laag gehouden. Voor 12,50 euro is er keus uit drie daghappen: kipsaté, spareribs of schnitzel, geserveerd met rauwkost en friet.

Daghappen voorafgaan aan Beggar’s Clan
De eerstkomende mogelijkheid is bij het concert van The Beggar’s Clan op 22 april. Dat concert is uitverkocht. Wie een kaartje heeft, kan reserveren tot vrijdag 21 april 12.00 uur voor de daghappen.

Daghappen ook komend seizoen
Komend seizoen krijgen de daghappen een vervolg. Binnenkort verschijnt het nieuwe programma en daarin staan meerdere voorstellingen die in combinatie met een daghap gereserveerd kunnen worden.