Eerst in het theater, volgend jaar in het café

Geplaatst op

29 april in Het Punt: comedy en cabaret van comedians uit het oosten

Theatertip van Het Punt: een avond lachen, lachen, lachen met twee comedians uit het oosten. Na de voorstelling van 28 april komen ze volgend jaar zelfs terug naar Vroomshoop met een comedycafé. “Nu al zin in.”

Jasper Nieuwenhuis komt uit Hardenberg en woont tegenwoordig in Hattemerbroek. Hij is goed bekend in de omgeving, heeft zelfs familie in Vroomshoop (“Die komen vast wel kijken”) en komt maar al te graag naar Het Punt voor een comedyavond. Hij neemt zijn maatje Jeffrey Kleine Koerkamp mee. 
“Verwacht een avond comedy en cabaret. Eerst Jeffrey, dan ik,” vertelt Jasper Nieuwenhuis. “Nee, over wie er mag beginnen, hebben we nooit ruzie. Dit is de goede volgorde.”

Theatermaatjes 
Hoe ze elkaar kennen? “Van een theateravond in Bathmen. Hij vond mijn voorstelling goed, ik de zijne. Jeffrey speelde vaker dubbelvoorstellingen en hij zocht een nieuwe ‘dubbelpartner’. Dat werd ik. We vormen samen een leuke combinatie, al zeggen we het zelf. Allebei uit de regio, allebei comedian. Maar Jeffrey maakt meer muzikaal cabaret terwijl ik uit de stand-up-comedywereld kom. Hij is muzikaal; mijn grapdichtheid is hoger.”

Volgend jaar comedycafé in Het Punt
Nieuwenhuis trad al vaker op in Het Punt. “Mooi theater, knus. Ik treed er graag op. Zo graag dat we plannen aan het smeden zijn voor een comedycafé in Vroomshoop. De bedoeling is om een reeks comedycafés te houden in het grand café. En dat we dan telkens andere artiesten uitnodigen om te komen optreden. Het Punt heeft zo’n mooi grand café; dat zou echt perfect zijn voor zo’n reeks.”

Maar eerst de voorstelling op zaterdag 29 april. “Daar hebben we veel zin in. Leuk als jullie allemaal komen!”

Kaarten bestellen
De dubbelshow van Jasper Nieuwenhuis en Jeffrey Kleine Koerkamp is op zaterdag 29 april om 20.15 uur in theater Het Punt. Kaarten kosten 9,50 euro en zijn hier te bestellen: https://www.welkombijhetpunt.nl/agenda-2/