Zaterdag 25 maart in ons theater: The 70’s Unplugged

Geplaatst op

Theater Het Punt zet de theaterdeuren wagenwijd open voor de band The 70’s Unplugged. Komende zaterdag is het zover: dan speelt deze fantastische liveband de beste nummers uit de muziekgeschiedenis. 

The 70’s Unplugged is bij uitstek geschikt voor een theater zoals Het Punt en is een aanrader voor alle leeftijden. Wie jong was in de jaren ’70 zal er alle hits uit z’n jeugd herkennen, maar omdat deze hits mede de muziekgeschiedenis hebben bepaald, kent iedereen ze. 

Dansvloer
Deze voorstelling van The 70’s Unplugged is onderdeel van de succesvolle theatertoer met de titel Songs for the Road. Speciaal voor The 70’s Unplugged wordt theater Het Punt omgetoverd in een grote dansvloer. Zing mee, dans mee, geniet mee. Daar is deze voorstelling bij uitstek geschikt voor.

Deze hits komen voorbij
We lichten alvast een tipje van de sluier op wat betreft de playlist. Verheug je op nummers als Bobbi McGee, Band on the Run, Take it Easy en Ramblin Man. En mis vooral de toegift niet. Maar we verklappen natuurlijk niet welk nummer dat is…

Kaarten bestellen
Songs for the Road van The 70’s Unplugged is te bezoeken op zaterdag 25 maart om 20.00 uur in theater Het Punt in Vroomshoop. Tickets kosten 19 euro en zijn hier te reserveren en via de theaterlijn, telefoon 0546-705050.