Resterende entreekaarten van de Vroomshoopse Revue nu te veroveren

Geplaatst op

Na de fenomenale ‘Vroege Vogels-actie’ van zaterdag 17 december van het vorig jaar met meer dan 500 verkochte entreekaarten, wordt nu door het bestuur van de stichting Vroomshoopse Revue c.a. op het vervolg van de voorverkoop van de entreekaarten ingezet.

Nu het stof wat neergedaald is, blijken er nog enkele kaarten voor de voorstelling van zaterdagavond  18 maart 2023 in het theater van Het Punt in Vroomshoop beschikbaar te zijn. Een aantal entreekaarten zijn nog wel voor vrijdagavond 17 maart en vrijdagavond 24 maart 2023 te verkrijgen. Snel reageren is de garantie van een zitplaats en een heerlijke Revue-avond met een avondvullend programma.

De entreekaartjes voor € 15,00 per persoon kunnen bij Expert Berkhof, Tonnendijk 1 in Vroomshoop tijdens de openingstijden van de winkel opgehaald en direct betaald worden.  De gewenste plaats en/of plaatsen in het theater kunnen dan gereserveerd worden. Ook kan met Expert Berkhof voor de entreekaartjes worden gebeld: 0546-642436. Ook kunnen entreekaartjes worden besteld bij secretaris Hans Nieboer, tel. 0546-643384. De entreekaartjes worden na reservering thuis bezorgd. Tot slot kan elk moment het Emailadres vroomshoopserevue@gmail.com worden benut, waarna penningmeester Riëtte Kaas op de mail zal reageren. De gewenste plaats(en) in Het Punt worden dan gereserveerd en de betalingsafhandeling wordt geregeld. Ook dan worden de entreekaartjes thuis bezorgd. 

De Vroomshoopse Revuegroep is al langere tijd onder leiding van regisseur Jennifer Jansen wekelijks bezig met de repetities van de Revue, die de naam ‘Energiek Vroomshoop’ meekrijgt. De vonken zullen er afspringen en niets van en over Vroomshoop blijft onbesproken. Noël Lamberink is met de Revue Dancers al druk bezig om medio maart aanstaande mooie dansen over het voetlicht te brengen. Onder leiding van pianist en arrangeur Gezinus Veldman starten binnenkort de Revue Singers met hun voorbereidingen. Ook de slagwerker is bekend: Joost Visser zorgt vast weer voor een ritmisch geheel.