Het Punt blijft gesloten t/m 9 februari

Geplaatst op

Op 12 januari maakte het kabinet bekend dat de lockdown van kracht blijft en dat betekent dat ook Het Punt gesloten blijft. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de theaterprogrammering en alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten te verplaatsen. Onze bezoekers zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld. Uiteraard begrijpen wij volkomen dat het terugdringen van publieksbewegingen zal bijdragen aan minder coronabesmettingen. Laten we met elkaar hopen dat er snel licht aan het einde van deze tunnel is. Pas goed op uzelf en op elkaar!

Het pand is op dit moment alleen toegankelijk voor onze medewerkers en huurders. Indien u een afspraak in Het Punt wilt plannen, kan dit uitsluitend op afspraak.

De bibliotheek is eveneens gesloten en u kunt gebruikmaken van de de Afhaalbieb.

Pas goed op uzelf en op elkaar!