Het Punt sluit haar deuren t/m 19 januari

Geplaatst op

Het is u vast niet ontgaan dat het kabinet maandag 14 december opnieuw drastische maatregelen nam om weer grip te krijgen op het coronavirus. Hoewel wij er alles aan doen om als accommodatiecentrum een veilige plek in Twenterand te zijn, begrijpen wij volkomen dat het terugdringen van publieksbewegingen zal bijdragen aan minder coronabesmettingen. Dat betekent dat wij onze deuren voor publiek sluiten t/m 19 januari. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de theaterprogrammering en alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten te verplaatsen. Onze bezoekers zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Het pand is op dit moment alleen toegankelijk voor onze medewerkers en huurders. Indien u een afspraak in Het Punt wilt plannen, kan dit uitsluitend op afspraak.

De bibliotheek is eveneens gesloten en u kunt gebruikmaken van de de Afhaalbieb.

Pas goed op uzelf en op elkaar en tot volgend jaar!