Belangrijke info omtrent de film 4 & 5 oktober

Geplaatst op

Op dit moment zijn wij nog steeds in afwachting van de uitspraak van de Veiligheidsregio en daarom hebben wij, uit voorzorg én omdat de tijd begint te dringen, besloten de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ die zondag 4 oktober twee keer vertoond zou worden, op te delen in vier vertoningen, zodat we onze bezoekers gespreid over de dag kunnen ontvangen. Hetzelfde geldt voor de film op maandagavond 5 oktober. Deze wordt drie keer vertoond in plaats van twee keer. Onze bezoekers zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld via e-mail of telefonisch. Bezoekers die de film op een andere datum bezoeken, worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van de laatste informatie.

Huidige filmtickets blijven geldig. Wij plaatsen boekingen van 2 en 3 personen naast elkaar, wij gaan ervan uit dat u gezond bent en naast elkaar wilt zitten.

Wat te doen als u bent verhinderd?
Het kan natuurlijk voorkomen dat u op het nieuwe tijdstip niet kunt. Dan hebben wij twee opties. Of u wordt op de wachtlijst geplaatst voor een andere datum/tijdstip de komende week óf wij schrijven u een waardebon van Het Punt uit ter waarde van uw orderbedrag. Kiest u voor plaatsing op de wachtlijst dan ontvangt u bericht van ons wanneer er plek is vrijgekomen op een andere datum/tijdstip. Geen bericht betekent dat er geen plekken zijn vrijgekomen en u alsnog een waardebon van Het Punt ontvangt.

Ons Grand Café
Voor een bezoek aan ons Grand Café gelden de horecarichtlijnen (regels RIVM). Wij mogen maximaal 30 personen ontvangen in ons Grand Café en het Grand Café is tot 22:00 uur geopend. Onze medewerkers begeleiden u, indien beschikbaar, naar een zitplaats in ons Grand Café. Heeft u een plaats weten te bemachtigen, wilt u dan zo vriendelijk zijn het gegevensformulier op tafel in te vullen? Indien u na afloop geen bezoek wilt brengen aan ons Grand Café, vragen wij u gebruik te maken van de zijdeur van ons gebouw.