UPDATE! Punt voor Punt met… Nathalie Baartman

Geplaatst op

Halverwege maart van dit jaar zou ze haar voorstelling ‘BREEK’ voor een volle theaterzaal komen spelen in Het Punt. Dat kon door de coronamaatregelen jammer genoeg niet doorgaan. Maar Nathalie Baartman is terug! Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september kunnen een heleboel bezoekers, zij het in kleinere setting, haar voorstelling op drie momenten bijwonen! 

Onze collega Inge (ze stelt zich voor hier onderaan de pagina) stelde Nathalie nog wat vragen na de coronamaatregelen en of ze zin heeft om op te treden in de gemeente Twenterand.

Inge: Hoi Nathalie! Hoe gaat het met je? Iedereen in je naaste omgeving en jijzelf tot nu toe gezond gebleven tijdens deze corona pandemie?
Nathalie: Het gaat goed met me. Al treed ik nauwelijks op. Ik had veel tijd voor het gewone leven met tuin en kind. Mijn schuur is eindelijk op orde. Ik kan weer een schroevendraaier vinden. Dat is het enige voordeel van corona.

Inge: Ben je na alle coronamaatregelen blij dat je weer op mag treden voor publiek? Wat heb je zoal gedaan in deze periode? Heb je je voorstelling nog aangepast bijvoorbeeld?
Nathalie: Ja, daar ben ik blij mee. Ik mis de lach. Het popelen in de coulissen. Theater is een uitermate sociale bezigheid. Ik refereer in mijn voorstelling naar corona, maar heb ‘m niet volledig aangepast. Het hoeft niet altijd over corona te gaan. Het is ook leuk voor mensen als het een keertje over varkens gaat. Of over versierpogingen van dakdekkers.  

Inge: Eind maart stond je in Goor bij de Quarantaine Theater Show op het podium met een kek gasmasker, ga je die hier ook dragen? 😉
Nathalie: Ik zal ‘m meenemen.

Inge: Je was van plan in maart (met je ogen dicht) een nieuwe burgemeester voor Twenterand te kiezen in het publiek. Inmiddels is er een burgemeester verkozen. Heb je daar stiekem toch iets aan bijgedragen? 😉
Nathalie: Haha! Ik heb elke dag een kaars opgestoken. Vroom en hoopvol.

Inge: Wil je alvast iets zeggen tegen je (potentiële) bezoekers van je voorstelling Breek in Het Punt?
Nathalie: KOMEN!!!! 

Inge: Wij zijn heel erg blij dat we je weer mogen ontvangen in ons theater, we ontvangen je heel graag op vrijdag 4 en zaterdag 5 september aanstaande!
Nathalie: Ik heb ook zin. Heeeeel fijn.

Lees hier het interview zoals Inge in maart 2020 met Nathalie had en kom alles te weten over haar voorstelling! Deze wil je niet missen! Klik dan ook hier voor tickets, er zijn écht nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Over Inge
Hoi! Ik ben Inge, 33 jaar, getrouwd en al ruim 15 jaar samen met Hasan, moeder van een meisjestweeling van 5 en werkzaam bij Het Punt als marketeer en grafisch vormgever. Ik mag onder andere artiesten interviewen die in ons theater zullen optreden, die ik uitwerk in de serie Punt voor Punt met… Ik probeer me altijd in te lezen in de artiest of groep, zodat het een echt persoonlijk interview wordt. En natuurlijk hoop ik dat de lezer, jij, het leuk vindt om te lezen. Ik krijg er in ieder geval een boel energie van en vind het superleuk om te doen!