Vergader in anderhalve meter stijl bij Het Punt!

Geplaatst op

VROOMSHOOP –  Bij veel organisaties groeit de behoefte om elkaar weer te zien en om ook weer ‘echt’ en efficiënt(er) te kunnen vergaderen. Nu vanaf juni hoogstwaarschijnlijk weer groepen van 30 personen worden toegestaan, waarbij uiteraard rekening gehouden moet worden met de 1,5 meter afstand, biedt deze versoepeling ook weer ruimte om eindelijk weer live met elkaar te vergaderen. Het is alleen goed mogelijk dat organisaties door bijvoorbeeld ruimtegebrek op kantoor niet kunnen voldoen aan de verplichte anderhalve meter afstand. Het Punt biedt daar een uitkomst. Zo zijn er meerdere ruimtes beschikbaar om vergaderingen tot 30 personen te faciliteren en onder het genot van een lekker kopje koffie of thee weer even lekker ouderwets gediscussieerd kan worden. Want soms is het nu eenmaal makkelijker om elkaar weer even in het echt te zien!

Verschillende ruimtes
Een van de grote voordelen van Het Punt is de hoeveelheid ruimte die er beschikbaar is. De diverse zalen bieden grote vloeroppervlakten waardoor er een heleboel mogelijkheden zijn voor de anderhalve meter maatschappij. Daarnaast zijn er in Het Punt meerdere in- en uitgangen beschikbaar en zijn de gangpaden breed. Hierdoor kan Het Punt aan de richtlijnen van het RIVM voldoen om zoveel mogelijk afstand te bewaren.

Geheel contactloos
De medewerkers van Het Punt hebben een compleet stappenplan uitgewerkt om de vergaderingen op de locatie volledig contactloos te kunnen verzorgen. Zo worden horecavoorzieningen (thee, koffie, frisdrank of anders) vooraf klaargezet in de ruimte, wordt de ruimte voor- en na ieder bezoek grondig schoongemaakt en wordt de rekening via digitale facturatie verstuurd.

Nieuwe versoepelingen
Indien alles goed verloopt en er nieuwe versoepelingen komen vanuit de overheid, zullen er vanaf juli hoogstwaarschijnlijk verruimingen komen qua groepsgrootte. Het Punt zal dan uiteraard hierop inspelen en de vergadermogelijkheden uitbreiden qua hoeveelheid personen binnen de anderhalve meter regeling. Is er interesse om een vergaderruimte te huren bij Het Punt, neem dan contact op via www.welkombijhetpunt.nl of telefonisch via 0546-705050.