Vroomshoopse Revue schuift een jaar door

Geplaatst op

VROOMSHOOP –  De voortdurende coronacrisis heeft ook invloed op de uitvoering van de Vroomshoopse Revue. De optredens waren voorzien in de laatste weekenden van oktober aanstaande. Het script was al afgerond en de eerste repetities waren al begonnen. Door de coronacrisis moesten die repetities noodgedwongen worden stopgezet. De voorbereiding is nu te kort om goed voorbereid in oktober van dit jaar te kunnen optreden in het theater van Het Punt in Vroomshoop. De Vroomshoopse Revue is nu gepland op de vrijdagen en zaterdagen 29 en 30 oktober en op 5 en 6 november 2021.

Voorzitter Ton Kassing geeft namens het bestuur van de Vroomshoopse Revue aan dat dit besluit tot uitstel onvermijdelijk is. “Het kan gewoonweg niet anders en dit is overmacht. De stemming zat er al goed in tijdens de eerste repetities. De Revuegroep is met drie nieuwkomers uitgebreid tot 5 mannen en 5 vrouwen en ook het achtergrondkoor is met hetzelfde aantal uitstekend bezet. Samen met regisseur Jennifer Jansen, pianist Gezinus Veldman en slagwerker Joost Visser, de dansgroep en de overige medewerkenden hadden we er vast weer iets moois van gemaakt`.

Het Revue-bestuur kijkt met de uitvoerenden alweer vooruit naar de optredens in het najaar van 2021. `We gaan er met nieuwe energie na het beëindigen van de maatregelen rondom het coronavirus tegenaan, dat staat nu al vast”, zegt de Revue-voorman.

Bron: Vroomshoopse Revue