Biljart Koppeltoernooi gaat niet door

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Het bestuur van biljartvereniging Het Punt heeft besloten dat het koppeltoernooi, dat elk jaar georganiseerd wordt door wedstrijdleider Piet van Nederpelt, dit jaar vanwege het coronavirus niet door gaat. 

“Erg jammer”,  zegt Piet van Nederpelt, “omdat er nu alweer 10 koppels meer hadden ingeschreven dan verleden jaar. In totaal zouden 66 personen deelnemen. Maar de gezondheid gaat voor.”

Het Koppeltoernooi dat gespeeld wordt in Het Punt te Vroomshoop en dat nu voo de vierde keer gehouden zou worden heeft in de biljartwereld in het district Noord Oost Overijssel al een zekere bekendheid gekregen, zoals de triatlons bij andere verenigingen. Maar helaas gaat het toernooi dus niet door.

Bron + Bericht: De Week van Twenterand