Fleetwood Mac, The Incredible Story: Een oeuvre om van te smullen!

Geplaatst op

“Tribute as told by the Cosmic Carnival”

VROOMSHOOP – Zaterdag 7 maart aanstaande: Het Punt staat dan volledig in het teken van Fleetwood Mac. Wereldberoemd vanwege de vele intriges, personeelswisselingen en de mystiek rond optredens. Maar vooral dankzij een reeks ijzersterke, tijdloze hits. Een oeuvre om van te smullen, gebracht door The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen. Dit staconcert wil je niet missen!

Populairste popgroep aller tijden
Eind jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac, onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer, de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’. Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettingswisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden.

Indrukwekkend verhaal
Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 het album ‘Rumours’ uitgebracht, symbolisch voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en nog steeds één van de best verkochte albums tot op de dag van vandaag. The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ passeren allemaal de revue.

Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar de Rotterdamse band, al ruim tien jaar één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen, geweldig mee uit de voeten kan!

Enkele reacties van bezoekers van dit concert:

“wat een fantastisch concert”
“geweldig”
“jezus wat is dit goed’
“Fantastisch was het”
“op vele vlakken beter dan ‘the real deal’’
“schitterend zeg, de stemmen van de dames benaderen het echte”

Fleetwood Mac, The Incredible Story: As told by the Cosmic Carnival
Datum: 7 maart 2020
Aanvang: 20:15 uur
Kaarten: € 22,50
STACONCERT