Tv-ster en zanger Joris Linssen komt naar Twenterand!

Geplaatst op

“Telkens probeer ik mensen te raken en op mijn beurt zelf geraakt te worden”

VROOMSHOOP – Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Vrijdag 17 januari aanstaande komt Linssen met zijn band Caramba naar Het Punt met hun theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

“Of het nu om mijn televisie-interviews op Schiphol gaat of over de concerten met mijn band, telkens probeer ik mensen te raken en op mijn beurt zelf geraakt te worden. In feite is dat waar we allemaal naar op zoek zijn, toch: geraakt worden, voelen dat je leeft, echt in contact komen met anderen?”, zo vertelt Linssen. De titel van zijn nieuwe theaterconcert luidt niet voor niets: ‘RAAK!’. Linssen gaat enthousiast verder: “Mijn twee wereldbanen, tv-presentator en zanger, komen steeds meer in elkaars verlengde te liggen. Het gaat bij allebei om emoties, om gevoel. De gesprekken die ik voer voor tv geven mij inspiratie voor nieuwe liedteksten. En in een theater is het heerlijk om echt contact te maken met de mensen in de zaal.”

RAAK! is de zesde avondvullende theatervoorstelling van zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper, Joris Linssen & Caramba. Niet voor niets zeggen bezoekers: ‘Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me’, of ‘Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren’.

Joris Linssen & Caramba | RAAK!
Datum: 17 januari 2020
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten: € 22,50