Punt voor Punt met… Creebles!

Geplaatst op

“Naast nieuwe nummers komen we ook dit jaar weer met een verrassing”

VROOMSHOOP – De muzikale sensatie Creebles, met stuk voor stuk artiesten uit de regio, zal op vrijdag 27 december voor de derde keer op rij een geweldig rockend concert geven. Voor jong én ouder, voor ieder wat wils en met allemaal topnummers uit de welbekende Top2000. Als je van de Top2000 houdt, wat is er dan mooier om de nummers live te horen? En helemaal in de week van de Top2000 zelf! Hét grote, muzikale feest rondom de Top2000 komt dus ook dit jaar terug naar Het Punt!

Inge interviewde Karlien (zangeres van Creebles) en vroeg haar alles over hun aankomende concert in Het Punt!

Inge: Na het daverende succes van Creebles | Top2000 2018 staan jullie ook dit jaar weer in Het Punt! Hoe doen jullie dat? En vooral, hoe vinden jullie dat?
Karlien: Het concert is voor ons een jaarlijks hoogtepunt en Het Punt geeft ons daar een heel mooi podium voor. De zaal leent zich voor goed licht en geluid, wat maakt dat het podium tot zijn recht komt. Daarnaast is het ideaal dat de theaterstoelen kunnen worden ingeschoven. Hierdoor ontstaat er een intieme, sfeervolle concertzaal.

Inge: Wat betekent Het Punt voor jullie?
Karlien: Het Punt is voor ons inmiddels een vertrouwde plek om te spelen. We kennen het personeel, het personeel kent ons en samen maken we er een geslaagde avond van!

Inge: Karlien gaf vorig jaar aan dat jullie met dit Top2000-concert vernieuwend willen blijven. Hoe hebben jullie dat deze keer gedaan/ingevuld?
Karlien: Dit jaar hebben we, naast nieuwe nummers, inderdaad weer iets nieuws in petto. Maar dat blijft een verrassing! Uiteraard spelen we ook nummers uit de 1ste en 2de editie… ze zijn te mooi om te laten liggen. 

Inge: Kunnen bezoekers ook stemmen op hun favoriete nummers die jullie dan spelen? Zo ja, hoe?
Karlien: Middels Facebook hebben mensen kunnen stemmen op hun favoriete songs, al voor dat kon bij Radio 2 😉. Het is leuk om reacties te lezen en te zien dat sommige mensen er veel tijd in stoppen. Het geeft ons inspiratie.

Inge: Hoe houden jullie het als band onderling leuk met elkaar? 😉
Karlien: Wij zijn niet alleen een band, we zijn een vriendengroep met een gezamenlijke passie voor muziek. Naast repeteren en optreden doen we ook leuke dingen, bezoeken we concerten en festivals of gaan we naar een goede band in een feesttent. Dat maakt dat we al 14 jaar met veel plezier samen muziek maken.

Inge: Fotograaf Bert Rutgers uit Vroomshoop zal ook deze editie weer vastleggen las ik op zijn Facebook-pagina, hebben jullie een speciale band met hem?
Karlien: Bert Rutgers maakt super mooie foto’s. Hij vangt het licht en weet de juiste momenten vast te leggen. Hij vindt het zelf ook erg leuk om te doen en wij kijken graag terug op de herinnering die hij schiet. Het voelt een beetje als onze huisfotograaf… mogen we dat zeggen? Ja dat mogen we inmiddels wel zeggen.

Inge: Waarom mag je Creebles | Top2000 niet missen?
Karlien: Als je van de Top2000 houdt, wat is er dan mooier om de nummers live te horen? En helemaal in de week van de Top2000 zelf! Wil je kaartjes winnen voor Creebles Plays Top 2000? Like dan de facebookpagina van Creebles en doe mee aan de acties!