Kerst met Ballen: Écht het grootste, gezelligste en muzikaalste kerstfeest van het jaar!

Geplaatst op

“Kerst vier je met muziek in Het Punt”

VROOMSHOOP – Het lijkt haast onwaarschijnlijk dat het alweer bijna zover is en hét muzikale kerstspektakel weer gaat losbarsten in Het Punt! Eric ten Bos, zanger van ENorm, kan het bijna niet geloven. Maar toch komt Kerst met Ballen op zaterdag 14 december aanstaande, ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door Colpro en Schoonmaakbedrijf Klaas Harms, écht weer naar Twenterand. Kerst vieren doe je dan ook mét muziek, in Het Punt. De band speelt naast in Het Punt ook in Enschede, Oldenzaal en op de Kerstmarkt in Oelde (Duitsland).

Alweer voor het vierde opeenvolgende jaar staat de Enschedese (rock)band ENorm, alom bekend van hun nummer ‘Op hoes an veur Kesmis’ voor Serious Request 2012 in Enschede, weer in Het Punt. Kerst met Ballen belooft weer een grandioos feestje te worden, mét kerstig tintje. En spelen in Twenterand doet ENorm graag. “Dat begint al met de aankomst van de crew en band; we worden altijd supervriendelijk ontvangen en van begin tot eind geweldig in de watten gelegd. Het Punt heeft een prachtige zaal, gevuld met een uitzinnig publiek! Dat zijn de gedachten die bij me opkomen als ik denk aan Het Punt”, aldus Ten Bos.

“Elke zaal heeft zijn eigen identiteit. In Het Punt is er altijd een gezellig publiek. De diversiteit in leeftijd is heel bijzonder en ook kenmerkend als we er spelen. Ik zie mensen voor me van 70+, maar ook 20-plussers en alles wat er tussenin zit. Alle leeftijdsgroepen zijn er te vinden. En dát is het echter Kerstgevoel! Voor iedereen is er muziek. Van oude klassiekers tot moderne nummers, ons eigen repertoire en natuurlijk een boel Kerstmuziek”, aldus een enthousiaste Ten Bos. De locatie, band, theatergroep, gastartiesten, het publiek en natuurlijk het muzikale repertoire bepalen dat Kerst met Ballen het grootste, muzikaalste feest van het jaar is!

ENorm zou ENorm niet zijn als ze niet weer voor een leuke verrassing op hun al geweldige Kerst met Ballen-concerten zorgen. “Een tijd geleden zijn wij door de band ENorm gevraagd om hen te supporten tijdens de Kerst met Ballen tour in december. Uiteraard laten we dit niet aan ons voorbij gaan en hebben er dan ook onwijs veel zin in!”, aldus de bandleden van de vierkoppige (hard)rockband STORM. ‘Laat je verrassen’ is dan ook echt wat Kerst met Ballen bijzonder maakt. Eric ten Bos vertelt: “Voor de terugkerende bezoekers die het concept kennen is het eenvoudig… Laat je verrassen! Voor de nieuwkomers: luister naar de bezoekers die het concept reeds kennen en kom ook! Want Kerst met Ballen is écht het grootste, gezelligste en muzikaalste kerstfeest van het jaar!”

ENorm | Kerst met Ballen wordt ook dit jaar mogelijk gemaakt door Schoonmaakbedrijf Klaas Harms en Colpro.

ENorm | Kerst met Ballen
Datum: 14 december 2019
Aanvang: 20:00 uur
Tickets: 18,50