Höllenboer en Levend Vroomshoop eten samen ‘geile vla’

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De stichting Levend Vroomshoop bestaat dit jaar 10 jaar. Speciaal daarvoor heeft de stichting, net als 10 jaar geleden, de muziekgroep Höllenboer weer gecontracteerd. Op vrijdag 1 november kunt u opnieuw genieten van dit roemruchte trio, want iedereen herinnert zich nog wel hun topper van toen: “Busje komt zo”. En dit jaar komen ze dus opnieuw naar Vroomshoop, niet in het toenmalige theaterzaaltje van Het Front, maar in ons Twenterandse theater Het Punt.

Wij zijn ons ervan bewust dat de Nedersaksische taal (‘oons dialect dus’) vorig jaar tot rijkstaal is verheven en daaraan willen wij niet voorbijgaan. En Höllenboer zal dat ook niet doen, in sappig Sallands.

Höllenboer komt naar Het Punt met het programma “Geile vla”, en het is niet wat u denkt. Ze zijn uit het busje gestapt en nemen ons mee in hun Sallandse streektaal en humor naar nooit vermoede verten van lachen en ontspanning.

Graag meemaken? Klik HIER om kaarten te bestellen of bel secretaris Klaas Dragt, 0546-642191. De entree bedraagt slechts € 15,00 en we beginnen om 20.00 uur.