De vakantie is voorbij, maar niet getreurd! De VrijdagMiddagBorrel wacht op je!

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De zomervakantie is ten einde. De werkvloer is weer gevuld met al je (leuke) collega’s. Op een enkeling na die buiten de zomervakantie om een reisje of vrij heeft geboekt. Terug naar het gewone ritme en ook weer naar de VrijdagMiddagBorrel in Het Punt op vrijdag 30 augustus aanstaande, want die gaat gewoon écht elke laatste vrijdag van de maand door! Voor de meeste mensen is de vrijdagmiddag namelijk hét moment waarop er één bepaald gevoel overheerst: het is weekend. En juist daarom organiseert Het Punt dé VrijdagMiddagBorrel!

Medewerkers van bedrijven, (maatschappelijke) organisaties, winkeliers, (basis)scholen kunnen elkaar elke laatste vrijdag van de maand op gezellige en informele wijze ontmoeten. “De VrijdagMiddagBorrel bij Het Punt is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ook biedt de borrel een mooie gelegenheid als plek waar je jouw (of andere) collega’s kunt leren kennen of waar je gezellig bij kan kletsen,” zo verwoordt Raymond Peddemors van Het Punt. Zoek jij naar nog meer redenen om te gaan? Wat dacht je hiervan; Gewoon, omdat je het hebt verdiend.

De borrels op de vrijdagmiddag zijn met name in de grote(re) steden enorm populair. “Wij begrijpen heel goed waarom dat zo’n succes is. Het is namelijk een mooie gelegenheid om je weekend in te luiden maar ook om mensen te ontmoeten. Wij zien je dan ook graag vanaf 16:30 uur in ons sfeervolle Grand Café!”, sluit hij enthousiast af.

VrijdagMiddagBorrel Het Punt
Locatie: Grand Café Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop
Aanvang: Vanaf 16:30 uur vrije inloop
Datum: Iedere laatste vrijdag van de maand