Chill&Grill meets Het Schuttersfeest

Geplaatst op

Vroomshoop – Al meerdere keren vond de DorpsBBQ, als afsluiter van de zomervakantie, op het Belevingsplein bij Het Punt plaats. Dit jaar hebben de Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk en Carnavalsvereniging De Smoezen besloten om de BBQ én Het Schuttersfeest op één dag te laten plaatsvinden. Het beloofd een onvergetelijke samenwerking te worden tussen Carnavalsvereniging De Smoezen en Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk! Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk organiseert Chill&Grill (voorheen DorpsBBQ) dit jaar samen met Het Schuttersfeest van De Smoezen.

In Vroomshoop worden ontzettend veel evenementen georganiseerd en soms ook op dezelfde dag. Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk zet graag in op verbinding tussen de inwoners en heeft daarom de verbinding gezocht met Carnavalsvereniging De Smoezen die op zoek was naar een nieuwe locatie en meer bekendheid voor Het Schuttersfeest. Daarnaast zijn er nu geen twee evenementen op dezelfde dag, waardoor mensen geen keuze hoeven te maken. Mooi dat op deze manier twee totaal verschillende feesten samengevoegd kunnen worden om er een nog groter feest van te maken!

Zaterdag 29 juni 2019 zal vanaf 16.00 uur voor Het Punt Chill&Grill meets Het Schuttersfeest gaan plaatsvinden. Dit jaar zal Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk weer zelf het vlees gaan barbecueën op diverse barbecues op het terrein. Het schuttersgedeelte blijft in handen van De Smoezen. Voor kinderen zijn er pannenkoeken en is er een stormbaan en springkussen

Kaarten voor de barbecue zijn 10 euro. Hiervoor krijg je 4 stukken vlees, onbeperkt salades, stokbrood en saus en nog een ijsje. Daarnaast kun je gratis kijken naar het schuttersgeweld en zien wie zich komend jaar de Schutterskoning(in) mag gaan noemen. Wil je kans maken om zelf Schutterskoning(in) te worden? Dat kan natuurlijk ook, de kosten hiervoor bedragen 7,50 euro per persoon. Maar Vol=Vol, dus wees er snel bij!

Kaarten voor Chill&Grill zijn beschikbaar via www.desmoezen.nl/schuttersfeest. Daarnaast zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij Dnns Vroomshoop.