Ruimere opzet voor Vrijmarkt Vroomshoop 2019, inschrijving is geopend

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De jaarlijkse vrijmarkt op Koningsdag in Vroomshoop wordt dit jaar ruimer opgezet dan voorheen. Tijdens de laatste jaren werd enkel gebruik gemaakt van het plein voor activiteitencentrum Het Punt en de nabijgelegen Burgemeester Koetjestraat. Voor dit jaar verhuizen alle grondplekken naar het nieuwe evenementenplein achter kerkelijk centrum Irene en alle kramen plus overige attracties worden verspreid op het plein voor Het Punt. Voor belangstellenden is het vanaf nu mogelijk om een grondplek of kraam te reserveren.

“In de laatste jaren is de markt gegroeid van gemiddeld 80 deelnemers naar ruim 130 in 2018. Door uit te breiden naar het nieuwe evenementenplein kan de vrijmarkt doorgroeien en ontstaat er meer bewegingsruimte voor bezoekers. Het was vorig jaar volle bak op het plein, niet alleen door de vele deelnemers maar ook door de belangstelling van duizenden bezoekers. Daar zijn we ontzettend trots op. We zetten nu de volgende stap en dat is een ruimere opzet van de vrijmarkt, verdeeld over twee prachtige pleinen”, zegt voorzitter Lute Gombert namens Oranjevereniging Vroomshoop.

De inschrijving voor de vrijmarkt op zaterdag 27 april 2019 gaat via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl. Een grondplek (3 meter breed) is voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop gratis. Niet-leden betalen voor een grondplek 5 euro. Een kraam huren kan voor 35 euro. De markttijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen is mogelijk vanaf 8.30 uur.

Verder wordt het programma rondom Koningsdag in Vroomshoop voor het tweede jaar op rij uitgebreid met Koningsnacht. Tijdens deze muziekavond op vrijdag 26 april in Het Punt treedt de liveband Jetset Live op. De voorverkoop is onlangs gestart via www.feestweekvroomshoop.nl.