Koningsnacht gaat op herhaling in Vroomshoop

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De organisatie van Feestweek Vroomshoop organiseert voor het tweede jaar op rij een muziekavond tijdens Koningsnacht. Vorig jaar kwamen hier honderden bezoekers op af en dat smaakte naar meer. De tweede editie van Koningsnacht Vroomshoop is op vrijdag 26 april in Het Punt. De liveband Jetset Live treedt op en de kaartverkoop is inmiddels gestart.

De band Jetset Live bestaat uit een zanger, zangeres en vier muzikanten. Ze spelen verschillende covers en meezingers. “Naast hun muziekkwaliteiten zijn hun optredens ook een genot om naar te komen, want ze komen met een licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 voor extra special effects”, zeggen Jan Veltink en Jan Brunink namens de organisatie.

Net als vorig jaar wordt de theaterzaal van Het Punt omgetoverd tot een ‘oranje-walhalla’ met oranjeslingers, vlaggen, statafels en meterslange rood-wit-blauwe ballonnenslingers die tot aan het plafond rijken. Ook is er een special dresscode: oranje. De kaartverkoop is deze week begonnen. Er gaan eerst zogeheten earlybird tickets in de verkoop. Deze zijn online te bestellen voor €8,50. Vervolgens zijn er regular tickets te bestellen vanaf medio april voor €11,-. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, zijn deze ook aan de deur te bestellen voor €15,-. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.feestweekvroomshoop.nl.

De organisatie van Feestweek Vroomshoop maakt onderdeel uit van Oranjevereniging Vroomshoop. Zij houden op woensdag 27 maart 2019 haar jaarlijkse ledenvergadering om 20.00 uur in Het Punt.