Geweldige afsluiter Verjaardagsweekend Het Punt door Bende van (Ernest) Beuving!

Geplaatst op

Vocalisten Vriezenveens Update geven extra muzikale en hilarische dimensie

Foto: Erik Schaddelee

VROOMSHOOP – Cabaretier, muzikant én imitator Ernest Beuving stond afgelopen zaterdag met zijn ‘bende’ in het theater van Het Punt met zijn voorstelling ‘Klap van de korenmolen’. Muzikale ondersteuning kreeg hij uiteraard van zijn band, maar ook de Vriezenveense én zeer succesvolle vocalgroup Update. De ruim 30 zangers en zangeressen lieten hun enthousiasme en passie voor het zingen naast Beuving goed voelen aan het publiek, en grapten de voorstelling lekker mee.

Er werd hard gelachen in de zaal om de cabareteske opvoeringen en typetjes van de van oorsprong Tukker Ernest. “Ik vond het echt fantastisch om in Het Punt op te mogen treden. De mensen waren super en de sfeer geweldig,” zo verwoordt Beuving. Ondanks dat de voorstelling ruim 2,5 uur duurde is de tijd voorbij gevlogen, zo beamen bezoekers. “Van bezoekers kreeg ik het idee dat ook écht alles overkwam. De muziek, de humor, de boodschappen en de vrolijkheid.”

Beuving omschrijft ‘Klap van de Korenmolen’ niet voor niets als spoedcursus ‘geluk’. En of alle bezoekers vol geluk de zaal uit liepen? “Zeker weten! Ik heb me de hele avond gelukkig gelachen én genoten van alle prachtige muzikaliteit van Ernest Beuving en de vocalgroup Update. Zij gaven de voorstelling een extra dimensie, en maakten het voor Ernest Beuving ook bijzonder. Hij had zo publiek voor, maar ook achter zich”, zo verwoordt Inge Konus-Drost (Het Punt). De succesvolle verjaardagsavond van Het Punt werd in het Grand Café met een heleboel gasten feestelijk afgesloten, waar de vocalgroup nog een aantal nummers zong.

“Ik vond het een mooie kennismaking met Twenterand. Als je ergens langskomt moet je indruk maken, en naar wat ik hoorde is dat goed gelukt”, sluit Ernest Beuving enthousiast af.