NIEUW! Vrijdagmiddagborrel in Het Punt!

Geplaatst op

Ontmoet. Gezellig. Sluit aan!

VROOMSHOOP – Het Punt nodigt op 22 februari aanstaande voor de eerste keer alle bedrijven, (maatschappelijke) organisaties, winkeliers, (basis)scholen uit voor de VrijdagMiddagBorrel! Vanaf dat moment zal er elke laatste vrijdag van de maand gelegenheid zijn om elkaar op gezellige en informele wijze te ontmoeten. Voor de meeste mensen is de vrijdagmiddag namelijk hét moment waarop er één bepaald gevoel overheerst: het is weekend. En juist daarom organiseert Het Punt dé VrijdagMiddagBorrel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De VrijdagMiddagBorrel bij Het Punt is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen en het is daarnaast ook nog eens de perfecte plek om te netwerken. Ook biedt de borrel een mooie gelegenheid waar je jouw (of andere) collega’s kunt leren kennen of waar je gezellig bij kan kletsen. Kortom, genoeg redenen waarom jij zeker een keer moet gaan komen!,” zo verwoordt Raymond Peddemors van Het Punt. Zoek jij naar nog meer redenen om te gaan? Wat dacht je hiervan; Gewoon, omdat je het hebt verdiend.

De borrels op de vrijdagmiddag zijn met name in de grote(re) steden enorm populair. “Wij begrijpen heel goed waarom dat zo’n succes is. Het is namelijk een mooie gelegenheid om je weekend in te luiden maar ook om mensen te ontmoeten. Wij zien je dan ook graag vanaf 16:30 uur in ons sfeervolle Grand Café!”, sluit hij enthousiast af.

VrijdagMiddagBorrel Het Punt
Locatie: Grand Café Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop
Aanvang: Vanaf 16:30 uur vrije inloop
Datum: Iedere laatste vrijdag van de maand