Meer dan 400 kaarten verkocht voor toneelavonden Altied Wille

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De eerste 400 kaarten voor de toneelavonden van Oranjevereniging Vroomshoop zijn in slechts twee weken tijd verkocht. In totaal gaan ruim 500 kaarten in de verkoop. Vanaf deze week is er elke donderdag een verkoopavond in Het Punt tussen 19.00 en 20.00 uur. De toneelavonden zijn op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in het theater van Het Punt. Toneelvereniging Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden de komische voorstelling ‘Deze vrouw…Is uw man’.

Naast de vaste verkoopavond op de donderdag zijn kaarten ook dagelijks te bestellen bij bestuursleden Lute Gombert (Bosweg 3, tel.: 0546-646420) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, tel.: 0546-645876) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 7,50 euro per kaart, niet-leden 10 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze.

Oranjevereniging Vroomshoop organiseert ieder jaar meerdere toneelavonden, waarvan twee in het voorjaar en één in het najaar. Dit voorjaar (1 en 2 maart) treedt Altied Wille op. De komische voorstelling ‘Deze vrouw…Is uw man’ gaat over Annie Zuiderhorn en haar dochter Amanda die van de Sociale Dienst leven en die door Jaap Brekeveld gecontroleerd worden. Niemand mag weten dat Annie een vriend heeft en Amanda mag hem niet. Sterker nog; ze ziet hem nog liever vandaag dan morgen vertrekken. Ze haalt daarvoor alles uit de kast en dat zorgt voor allerlei conflicten. De voorstelling begint zowel op vrijdag 1 als zaterdag 2 maart om 20.00 uur.

Daarnaast organiseert Oranjevereniging Vroomshoop op woensdag 27 maart 2019 haar ledenvergadering. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur in Het Punt. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.