Samen door Amsterdam met oud-Vroomshoper Harald Veenstra

Geplaatst op

“Vol meezingers, cabaretliedjes, anekdotes en prachtige foto’s”

VROOMSHOOP – Op donderdag 14 februari, per toeval op Valentijnsdag, staat Harald Veenstra weer in het theater van Het Punt. De oud-Vroomshoper neemt bezoekers in ‘Samen door Amsterdam’ in beeld en muziek mee naar de stad van Ciske de Rat, De Nachtwacht, Simon Carmiggelt en niet te vergeten: Toon in Carré. Een stad met zijn eigen taaltje, gekke uitdrukkingen en heel, héél veel leuke liedjes en verhalen. Gaat u mee? Jottum!

“Ieder jaar breng ik een nieuw programma, met dit jaar het thema ‘Samen door Amsterdam’. Het is een stad met zoveel herkenning, een stad waar zoveel goede artiesten, leuke liedjes en verhalen over zijn,” zo verwoordt Harald Veenstra over zijn voorstelling. Op de vraag hoe hij toch elk jaar weer een leuk programma maakt vertelt hij enthousiast. “Zo’n thema is vaak echt gewoon een ingeving. En als die er is, vormt het meteen een grote inspiratie om er weer iets bijzonders van te maken. Inmiddels zijn er achttien themaprogramma’s die ik vrijwel dagelijks door het hele land speel. Dat maakt het erg afwisselend”.

Het is inmiddels een traditie dat Veenstra onderdeel is van de theaterprogrammering van Het Punt. De voorstellingen van Harald zijn, in het bijzonder voor senioren, bij uitstek geschikt om herinneringen aan vroeger op te halen.  “Ik vind het dan ook erg leuk om op 14 februari weer naar Het Punt te komen. Het is een prachtig theater en het is geweldig dat er iedere keer weer zoveel mensen komen. Ik ben in Vroomshoop opgegroeid en ik heb er tot m’n 21e gewoond dus dat geeft het altijd iets bijzonders. Ik zie dan veel bekenden van vroeger in de zaal,” aldus Veenstra. “Mijn ouders wonen er nog steeds dus dat is uiteraard ook een mooie reden om in Vroomshoop te zijn”.

De voorstelling ‘Samen door Amsterdam’ belooft weer een vrolijk liedjesprogramma te worden. En of je er nou geboren bent of niet, Amsterdam is een stad om van te houden! Met veel meezingers, cabaretliedjes, leuke anekdotes, prachtige en vaak heel bijzondere foto’s op een groot scherm. “Kortom, een heel gezellige middag met elkaar door het Amsterdam van vroeger en nu”, besluit Harald Veenstra.

Harald Veenstra | Samen door Amsterdam
Datum: 14 februari 2019
Aanvang: 14:30 uur
Kaarten: € 7,50 (Kaartprijs is excl. € 2,50 servicekosten per bestelling (deze kosten worden ook in rekening gebracht bij kaartverkoop aan de kassa). Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.welkombijhetpunt.nl/ticketinformatie)