Komisch toneel: Vorie Vana brengt ‘De Canadese invasie’ naar Het Punt

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Toneelvereniging Vorie Vana uit Beerzerveld speelt vrijdag 1 en zaterdag 2 februari aanstaande twee geweldige toneelavonden in het theater van Het Punt. Het toneelstuk, geschreven door Carl Slotboom, heeft als titel ‘De Canadese invasie’ en vrij vertaald ‘Familie Bruinsma in de bocht’. 

De familie Bruinsma zit in de financiële problemen. De rekeningen blijven binnenstromen, de krant wordt niet meer bezorgd en de telefoon is afgesneden. Om de financiële catastrofe het hoofd te bieden, komt Sjef met de oplossing door werk in de huishouding te zoeken. Daarnaast lijkt het Sjef een goed idee om een kamer te verhuren. Een fotograaf in opleiding reageert en krijgt de kamer.

Dan verschijnen onverwachts tante Eef en Oom Frits ten tonele. Helemaal uit Canada gekomen om nicht Truus na vijfendertig jaar een bezoekje te brengen en meteen maar veertien dagen te blijven logeren. Hoe al deze problemen worden opgelost kunt u allemaal zien in deze prachtige komedie.

Kaarten voor één van deze toneelavonden bestelt u eenvoudig online via:
Vrijdag 1 februari 2019
Zaterdag 2 februari 2019

Balieverkoop
Maandag: 11:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 11:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 11:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: 11:00 tot 17:00 uur
Tevens is de kaartverkoop balie 60 minuten tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Buiten bovengenoemde openingstijden is het niet mogelijk om telefonisch of aan de balie kaarten te kopen.