Alweer één avond uitverkocht voor De Winterkraaien

Geplaatst op

Op donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart worden in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop de 15e en 16e voorstelling van De Winterkraaien opgevoerd. Deze productie van de stichting Levend Vroomshoop blijft maar publiek trekken want de voorstelling op vrijdag 8 maart is inmiddels uitverkocht. Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen de voorstelling bezocht, in zowel Het Punt te Vroomshoop als in de Voorveghter te Hardenberg.

Voor donderdag 7 maart zijn momenteel nog voldoende kaarten beschikbaar. Wie voor deze avond plaatsen wil reserveren, kan mailen naar info@levendvroomshoop.nl of bellen met 0546-642191. De kaarten kosten € 18,50 per persoon.

Het verhaal van De Winterkraaien
Zeven winterkraaien, zeven veenarbeiders die in 1896 werken in het immense veengebied tussen Dedemsvaart en Almelo, tussen Sibculo en de Lemelerberg, en die op weg naar huis verdrinken in de koude vaart. De bekende Thea Kroese vertelt meeslepend de verhalen van deze mannen en hun gezinnen, tegen de achtergrond van prachtige filmbeelden. Het Chr. Mannenkoor Vroomshoop, bas-bariton Nanco de Vries en Geerhard Abma op bugel laten u op indringende wijze de muzikale vertolking beleven van het bekende boek van Aar van de Werfhorst over De Winterkraaien. De getalenteerde dirigent en componist Gezinus Veldman schreef alle muziek en levert een topprestatie door dit alles in een aangrijpende voorstelling van anderhalf uur samen te brengen. Het is geen film, geen toneelstuk, geen musical, geen concert. Het is alles!