Toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop met ‘Deze vrouw…Is uw man’ door Toneelvereniging Altied Wille

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De jaarlijkse toneelavonden van Oranjevereniging Vroomshoop zijn in 2019 op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in het theater van Het Punt. Toneelvereniging Altied Wille uit Sibculo zal op deze avonden de komische voorstelling ‘Deze vrouw…Is uw man’ spelen. Er is een voorverkoopavond op donderdag 24 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt. Kaarten zijn ook te koop bij Oranjevereniging Vroomshoop.

De komische voorstelling ‘Deze vrouw…Is uw man’ gaat over Annie Zuiderhorn en haar dochter Amanda die van de Sociale Dienst leven en die door Jaap Brekeveld gecontroleerd worden. Niemand mag weten dat Annie een vriend heeft en Amanda mag hem niet. Sterker nog; ze ziet hem nog liever vandaag dan morgen vertrekken. Ze haalt daarvoor alles uit de kast en dat zorgt voor allerlei conflicten. De voorstelling begint zowel op vrijdag 1 als zaterdag 2 maart om 20.00 uur.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop tijdens de voorverkoopavond op donderdag 24 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt en bij bestuursleden Lute Gombert (Bosweg 3, tel.: 0546-646420) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, tel.: 0546-645876) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 7,50 euro per kaart, niet-leden 10 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.