Het Punt, Dennis Verhuur en Oranjevereniging Vroomshoop slaan handen ineen voor Springkussenfestival XL

Geplaatst op

VROOMSHOOP – In de herfstvakantie kunnen kinderen weer een hele dag komen springen en spelen in Het Punt! Op vrijdag 26 oktober organiseert Het Punt samen met Dennis Verhuur namelijk wederom het springkussenfestival! Ook de Oranjevereniging Vroomshoop levert dit jaar een leuke bijdrage voor de springende kinderen tijdens deze dag.

Opnieuw zal de sporthal omgetoverd worden tot een groot springparadijs met verschillende springkussens en spellen. Voor de echte durfallen staat er een heuse whipeoutbaan én ook een stormbaan van 25 meter! Voor ouders (en uitrustende kinderen) zal er weer een gezellig horecaplein gerealiseerd worden.

Vanaf 12.00 uur kunnen de kinderen in het Grand Café een broodje knakworst komen eten, aangeboden door de Oranjevereniging Vroomshoop. Als verrassing zal er ook iets creatiefs zijn voor de kinderen en krijgen ze een beker ranja met wat te snoepen namens de vereniging.

Kinderen tot 12 jaar zijn welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Kom dus op 26 oktober naar sporthal Het Punt voor een geweldige dag springen en spelen. De entree bedraagt € 5,- per persoon en dit is inclusief een beker ranja. Ouders/begeleiders (boven de 18) mogen gratis naar binnen. Deelname is op eigen risico.