Muzikale cruise rond de wereld met DE HARMONIE

Geplaatst op

Na het slotakkoord van een prachtig concert aan het begin van de vakantie op de camping De Beerzer Bulten werden er al ideeën aangedragen voor het thema van het traditionele najaarsconcert.

Na de vakantie werd het door de dirigent en concertcommissie samengestelde programma enthousiast door het orkest ontvangen. De muziekkeuze kwam op de lessenaar en het instuderen van de diverse stukken kon beginnen.

Het thema voor het naderende concert is: “Vaar mee met de HARMONIE. Een cruise rond de wereld”. We vertrekken vanuit de wereldhaven Rotterdam, via Engeland leggen we aan in New York, om vervolgens koers te zetten naar het Caribisch gebied en Zuid-Amerika.

Om een tipje van de muzikale sluier op te lichten vertellen we alvast wat u zoal kunt verwachten. Bijvoorbeeld o.a. Pirates of the Caribbean en Adios Nonino, de tango waarmee Carel Kraayenhof koningin Maxima bij haar huwelijk met Willem Alexander tot tranen toe wist te ontroeren. De malletband neemt o.a. Children of Sanchez voor haar rekening. Prachtige beelden passend binnen het thema geven verder een fraaie ondersteuning van deze muzikale cruise. Uit reacties van het publiek bij vorige concerten is duidelijk gebleken dat deze aanpak ter ondersteuning van de muziek bijzonder werd gewaardeerd.

Er is verder deze keer een leuk voorprogramma van de Kloosterzangers. Zij zingen vanaf 19.00 uur als de zaal open is tot 19.30. Als de mensen binnenkomen kunnen ze daarvan genieten. Om 19.30 begint dan het officiële programma. Na afloop bent u hartelijk welkom om na te praten tijdens een gezellige afterparty in het Grand Café.

Kaarten voor dit concert zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Harry ten Brinke Mannenmode Hammerstraat en Expert Berkhof Tonnendijk in Vroomshoop. Kaarten kosten 5 euro per stuk. Kinderen t/m 12 zijn gratis.

Zaterdag 3 november bent u hartelijk welkom in ons fraaie activiteitencentrum “Het Punt”. Orkestleden en dirigent waarderen uw komst.