Rabo Volleybal Clinic by Eurosped

Geplaatst op

In samenwerking met Eurosped organiseert Rabobank Noord en West Twente de Rabo Volleybal Clinic by Eurosped. Een supergezellige en inspirerende middag voor meiden uit de B/C, waarbij ze kennismaken met de enige echte selectie van het eredivisie damesvolleybalteam Eurosped uit Vroomshoop!

Topspeelsters uit Team Eurosped zullen aanwezig zijn bij de Clinic. Na het winnen van onder andere de nationale beker en de Supercup in 2016 zullen de professionele dames de meiden uit de B/C zeker wat handige tips en tricks kunnen bijbrengen. En voor de jeugd is ontmoeten van de eredivisiedames natuurlijk ook hartstikke cool!

De clinic wordt gegeven in de herfstvakantie, op woensdagmiddag 24 oktober. In het huis van Eurosped, namelijk bij Het Punt in Vroomshoop.

Er is plek voor 30 personen. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, gaan wij de teams die mee mogen doen kiezen door middel van loting.

Bekijk hier het programma! Of meld jouw team hier direct aan!