Programma Feestweek Vroomshoop 2018 krijgt steeds meer vorm

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Net als het spiksplinternieuwe evenemententerrein in het centrum van Vroomshoop, krijgt ook het programma van Feestweek Vroomshoop 2018 steeds meer vorm. Het wordt de eerste keer dat alle activiteiten worden georganiseerd op het nieuwe terrein. Het programma begint op woensdag 5 september met de opening van de kermis, gevolgd door de tweede editie van Women & Girls Summernight. Een dag later is er een bustocht voor senioren, een seniorenmiddag en een familiebingo. Op de vrijdag- en zaterdagavond is er muziek in de feesttent.

Gezocht: 5 hobbykoks voor Women & Girls Summernight

De tweede editie van Women & Girls Summernight begint op woensdag 5 september om 17.30 uur en eindigt om 22.00 uur. De entree is gratis. Alle stands voor ondernemers zijn inmiddels al volgeboekt. Er hebben zich ook 15 hobbykoks aangemeld. In totaal is er plek voor 20 hobbykoks. Belangstellenden die willen deelnemen als hobbykok of meer informatie willen, kunnen vrijblijvend contact opnemen met organisator Rosita van der Kruk: mail@partyroos.nl.

Twenterand Tour voor senioren

Op donderdag 6 september start ’s ochtends de vijfde editie van de Twenterand Tour voor senioren. Deze ruim vier uur durende bustocht gaat dit jaar naar Zuid-Drenthe met onder andere een bezoek aan Dwingeloo, Hoogeveen, Spier, Elim en Wijster. Er is een tussenstop bij Grand Café De Brink in Dwingeloo waar koffie met gebak klaarstaat. Senioren kunnen zich aanmelden bij Regien Lambers (06-24714647) of Jan Kriekjes (jankriekjes@gmail.com).

Seniorenmiddag en familiebingo

Aansluitend op de bustocht (circa 14.45 uur) is het mogelijk voor senioren om deel te nemen aan de seniorenmiddag in de feesttent in Vroomshoop met onder meer livemuziek van Vissersvrouwenkoor De Schellevissen uit Almelo. Op de donderdag is er tevens een familiebingo, georganiseerd door de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys.

Muziekavonden en vuurwerkshow

De feestweek wordt op vrijdag 7 en zaterdag 8 september afgesloten met twee muziekavonden. Op de vrijdag komen in totaal drie dj’s in actie, waaronder DJ JWD (Jan-Willem Drees) uit Vroomshoop. Hij trapt traditiegetrouw de vrijdagavond af. Op de zaterdag is er livemuziek en een vuurwerkshow om 22.00 uur. Dit jaar viert Vroomshoop haar 159-jarig bestaan. De eerste voorbereidingen voor het 160-jarig bestaan in 2019 worden momenteel al opgestart.