Feestweek Vroomshoop zoekt hobbykoks en modellen

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De organisatie van Feestweek Vroomshoop maakt bekend dat er een tweede editie komt van Women & Girls Summernight. Na het succesvolle debuut in 2017 met ruim 600 bezoekers zal de tweede editie op woensdag 5 september 2018 plaatsvinden. Een grote verandering ten opzichte van vorig jaar is de indeling van het terrein. Het aantal hobbykoks breidt uit van 10 in 2017 naar 20 in 2018. Door deze uitbreiding krijgen de hobbykoks een prominentere plek tijdens het event.

“De tent wordt als het ware opgedeeld in twee grote cirkels. De middencirkel vormt het ‘food’ gedeelte, daaromheen komt een grote cirkel met 25 lokale ondernemers. In de middencirkel richten we een groot horecaterras in, omringd door 20 hobbykoks en 2 chef-koks die kookdemonstraties geven”, zeggen organisatoren Rosita van der Kruk en Patrick Drenthen. “Vorig jaar zijn we positief verrast door de belangstelling. In een tijdsbestek van twee uur waren maar liefst 1400 gerechtjes verkocht. Dit jaar krijgen hobbykoks de mogelijkheid om meer gerechten klaar te maken en met de verdubbeling van het aantal hobbykoks hopen we dit jaar ruim 4.000 gerechtjes aan te bieden.”

Aanmelden als hobbykok
De organisatie is nog op zoek naar hobbykoks die het leuk lijken om hun eigengemaakte gerechtjes op deze avond te verkopen. Van der Kruk: “Iedere hobbykok krijgt een financiële vergoeding voor de aanschaf van ingrediënten. Daarnaast wordt ieder gerechtje verkocht voor 1 euro, dus ze kunnen er ook nog iets aan verdienen! Door hobbykoks, oftewel de bevolking, bij het event te laten betrekken, willen we ons onderscheiden van andere ladiesevents. Moeten hobbykoks uit Vroomshoop komen? Nee, hobbykoks uit alle omliggende dorpen zijn welkom.” Voor meer informatie of deelname als hobbykok kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Rosita van der Kruk: mail@partyroos.nl of 06-19619211.

Miss Summer Beach 2018
Ook is er weer een Miss-verkiezing tijdens Women & Girls Summernight. Vorig jaar won Floor van der Heide uit Den Ham. Dit jaar strijden de dames voor de titel ‘Miss Summer Beach 2018’. De organisatie werkt hierbij samen met lokale ondernemers als Niek Erents Fotografie, Max Hair & Beauty en Mooi bij Ilona. Tijdens de verschillende shoots dragen de dames kleding van lokale ondernemers.

Inschrijving geopend
De inschrijving voor de Miss-verkiezing is deze week geopend. Meiden tussen de 16 en 25 jaar kunnen zich aanmelden via info@niekerents.nl. Na een definitieve selectie zullen de dames op woensdag 5 september een dag lang worden behandeld als echte modellen. Er vinden meerdere fotoshoots plaats, waarbij de laatste shoots en de finale tijdens Women & Girls Summernight bij te wonen zijn.