Feestband Bandje Speciaal komt naar Koningsnacht Vroomshoop 2018

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De Gelderse feestband Bandje Speciaal treedt op tijdens het nieuwe muziekfestival Koningsnacht Vroomshoop. De organisatie – in handen van Feestweek Vroomshoop – is erg blij met de komst van deze band. “Dit feest vraagt om een energieke band die in staat is om hits van vroeger en nu te spelen. Deze zeskoppige mannenband slaagt daar perfect in. Zo bieden we een feest aan dat aantrekkelijk is voor jongeren als volwassenen”, laat de organisatie weten.

Het is de eerste keer dat Koningsnacht op de kalender staat in Vroomshoop. De ticketverkoop is reeds begonnen en alle zogeheten ‘Earlybird-tickets’ zijn al uitverkocht. De ‘Regular-tickets’ voor 10 euro per stuk zijn vanaf nu te bestellen via www.feestweekvroomshoop.nl.

Voor Koningsnacht Vroomshoop geldt een speciale dresscode: oranje. “We willen mensen niet verplichten, maar we zouden het super gaaf vinden als zoveel mogelijk bezoekers in het oranje komen. Daarmee moet het evenement zich ook onderscheiden van andere feesten die door het jaar heen worden georganiseerd. Bovendien kleden wij de zaal ook volledig oranje aan met meterslange ballonnen in het plafond en grote oranje doeken”, aldus de organisatie.

Koningsnacht Vroomshoop 2018 begint op donderdag 26 april om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Het evenement wordt gehouden in de theaterzaal van Het Punt. Koningsnacht Vroomshoop geldt als uitbreiding op het al bestaande programma rondom Koningsdag in Vroomshoop. Dat bestaat verder op vrijdag 27 april uit een groot opzette vrijmarkt op het plein voor activiteitencentrum Het Punt. Naar verwachting zal de vrijmarkt vroegtijdig volgeboekt raken, want binnen een maand zijn al 90 plekken gereserveerd. Daarmee is 80 procent van de vrijmarkt volgeboekt. Meer informatie en aanmelden kan via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.