Ga met Arie Safari en Toekie Toekan op avontuur in de jungle

Geplaatst op

“Waan je in de jungle met deze verassende, magische en kolderieke familievoorstelling”

VROOMSHOOP – De unieke vogel Toekie Toekan komt samen met zijn beste vriend, verzorger Arie Safari, het theater in Het Punt op zaterdagmiddag 24 maart aanstaande de spreekwoordelijke boel op stelten zetten. Houd jij van magie en ook van de natuur? Word je blij van dansen en meezingen met de gezellige jungle liedjes? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon voor Arie Safari’s volgende wereldreis!

De vrolijke dierenverzorger is net terug van een lange reis rond de wereld en op zoek naar nieuwe vriendjes en reisgenootjes, voor wat gezelligheid in de jungle. “En daar heb ik natuurlijk de hulp van alle kinderen bij nodig”, zo verwoordt Arie Safari, alter ego van Henk van den Bos. Als echte ras-entertainer heeft Van den Bos in attractieparken als het Dolfinarium, de Efteling en Walibi talloze kinderen (en hun ouders) vermaakt met zijn vaak zelf geschreven shows. Hij laat de kinderen genieten en stralen als echte sterren.

Tijdens de gezellige familie meedoe voorstelling vol grappen en grollen, geschikt voor iedereen van 6 tot 99 jaar, komt de vreemde vogel Toekie Toekan natuurlijk ook nog even langs om mee te helpen zoeken. “Toekie heeft met zijn praatjes altijd het hoogste woord, maar hij weet iedereen te boeien met zijn bijzondere verhalen. De familieshow in Het Punt wordt magisch en kolderiek gezellig,” aldus Henk van den Bos.

Familievoorstelling Arie Safari en Toekie Toekan
Datum:
 Zaterdag 24 maart 2018
Tijdstip: 14:30 uur
Kaarten: € 7,50

Meer informatie