Palmpasenoptocht in Vroomshoop slaat jaartje over

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop zal dit jaar geen Palmpasenoptocht organiseren in Vroomshoop. De belangstelling onder kinderen en ouders nam in drie jaar tijd flink af met ruim 60 procent.

De tocht werd traditiegetrouw op een zaterdag georganiseerd, maar de organisatie zag steeds vaker dat kinderen en hun ouders de tocht oversloegen vanwege verplichtingen bij sportverenigingen. In 2019 wil de organisatie mogelijk een andere invulling geven aan de Palmpasenoptocht. Een verhuizing naar de vrijdag(avond) wordt hierbij onderzocht.

Ledenvergadering Oranjevereniging Vroomshoop

Op woensdag 21 maart 2018 houdt Oranjevereniging Vroomshoop haar jaarlijkse ledenvergadering in Het Punt om 20.00 uur. De vereniging neemt afscheid van twee bestuursleden (Jan Kriekjes en Wim Mulder) en verwelkomt Mathijs Gritter als nieuw bestuurslid.