Cabarettrio 3KoTeboeBo brengt Sallandse hilariteit naar Het Punt

Geplaatst op

Vrolijke onzin met muziek en sketches

VROOMSHOOP – “Kort langs de klungels”, de cabaretvoorstelling van Hans Kolkman, Mark te Boekhorst en Wilco Boksebeld, komt op zaterdag 17 februari aanstaande naar het theater van Het Punt te Vroomshoop. De hilarische voorstelling duurt circa 2 x 50 minuten en wordt voor 60% gesproken in Sallands Dialect, maar voor de rest in geaccentueerd Nederlands. Een avondvullend cabaretprogramma die bezoekers van het trio meestal niet na kunnen vertellen: Je moet er bij geweest zijn!

“Al meer dan 20 jaar maken we vrolijke voorstellingen met veel liedjes en sketches. Een heleboel onzin en dingen die nergens over gaan. Vooral niemand kwetsen of voor schut zetten, behalve onszelf, dat vinden we leuk,” aldus Kolkman (ko), te Boekhorst (teboe) en Boksebeld (bo). “Ons handelsmerk is het brengen van een voorstelling die je niet na kunt vertellen. Dat klinkt gevaarlijk, maar integendeel, het is ontzettend onschuldig, maar gewoon bedoeld als pure ontspanning in zijn uiterste vorm”.

Het theaterseizoen 2017-2018 spelen de heren de theaters in Oost-Nederland weer plat met hun show, waar Het Punt zeker niet aan mag ontbreken. Maar waar gaat het over? Zo nu en dan heb je het: Je trapt flink door, ‘t is glad, je voorwiel schiet weg en krijgt net op tijd weer grip! Je dacht al onderaan de trap te zijn, maar er kwam nog een treetje! Er valt een piano van een balkon op de plek waar je een halve tel geleden nog liep! Dat zijn van die momenten dat je ineens weet waar je hart zit. Je voelt een adrenalinestoot van je kruin tot aan al je tenen! Intense indrukken die je nooit vergeet. Van die momenten dat je denkt: “Oef dat ging mij kort langs de klungels!”

Bij de voorstellingen van 3KoTeboeBo piekt het de ganse avond. Adrenaline tekort. Het gaat weer alle kanten op. Humor van een laag tot een beduidend hoger soort. Tja, en waar gaat het over? Tot nu toe waren er maar weinig mensen die een avondje 3KoTeboeBo konden navertellen. De meesten hebben het overigens wel overleefd. Al ging het hun wel ‘Kort langs …..!’

3KoTeboeBo: Kort langs de klungels…
Datum: 17 februari 2018
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten: € 15,-

Meer informatie

Direct kaarten bestellen